Stressinhallinta-mindfulness yksityiskurssi

Tervetuloa kurssille!

Tässä kurssin tarkat tiedot. Lue tämä, ja täytä sitten tietosi alla olevaan lomakkeeseen, ja klikkaa "Ilmoittaudu". Klikkaamalla ilmoittautumisestasi tulee sitova. Meillä ei ole vielä käytössä sähköistä maksujärjestelmää, joten saat laskun sähköpostilla 48 tunnin aikana. Maksuaika on 3 päivää. Kurssi aloitetaan kuitenkin heti kun tämä ilmoittautuminen saadaan läpi! Maksat sitten kun saat laskun. Kurssilla on 7 päivän rahat takaisin -takuu. Takuuaika lähtee käyntiin allaolevan ilmoittautumisnapin painalluksesta. Eli jos kurssin alkamisen jälkeen huomaat, ettei kurssi vastaakaan odotuksiasi, voit ensimmäisten 7 päivän aikana vielä perua tilauksesi, jolloin saat maksun täysimääräisenä takaisin.

Yksityiskurssi toimii sähköpostin välityksellä. Kouluttaja lähettää tehtäviä ja kysymyksiä. Kurssilaisen tehtävänä on hoitaa tehtävien tekeminen, ja kertoa aina kun annetut tehtävät on tehty. Tällöin kouluttaja tietää, missä mennään, pystyy vastailemaan kysymyksiin, kokemuksiin ja ongelmiin, sekä lähettämään seuraavat tehtävät. Kurssi on hyvin räätälöity ja henkilökohtainen tällä tavalla.

Kurssilla on käytössä myös nettikurssin foorumi. Kurssilainen voi halutessaan kirjoitella sinnekin, sekä lukea muiden kirjoituksia. Alussa ja vikatilanteissa saattaa olla, ettei foorumi ole toiminnassa. Tällöin kurssi toimii pelkästään kouluttajan ja kurssilaisen välillä, ilman mahdollisuutta yhteisöllisyyteen.

Kurssi on suunniteltu siten, että kerran viikossa tulee uusi tehtävä, tätä kutsutaan yhdeksi kurssimoduliksi. Kunkin modulin tehtävää tehdään joka päivä viikon ajan. Moduleita on 12, eli nopeimmillaan kurssi kestää 12 viikkoa. Tärkeää on tehdä jokaisen modulin tehtävä 7 päivänä, ennenkuin siirtyy seuraavaan moduliin. Eli jos kurssilainen ei tule tehneeksi tehtävää joka päivä, moduli kestää pitempään kuin viikon.

Enimmäisaika kurssin suoritukselle on 4 kuukautta. Jos tähän mennessä ei ole saanut kaikkia moduleita käytyä läpi, voi kurssia jatkaa hintaan 200 €/kk. Jos kurssin päättää tässä tilanteessa lopettaa, kurssilainen saa itselleen myös ne materiaalit, mitä ei vielä ehditty käydä läpi. Tosin siinä tapauksessa ne ovat yleisiä, eli ei juuri kyseiselle kurssilaiselle räätälöityjä.

Kouluttaja sitoutuu kirjoittamaan yksilöllisesti räätälöidyn sähköpostin korkeintaan 2 kertaa viikossa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että koskaan ei voisi olla tätä enempää yhteydenpitoa. Kouluttaja pyrkii aina vastaamaan kysymyksiin 24 tunnin kuluessa. Painavan esteen sattuessa näistä suuntaviivoista (vastaus 2 kertaa viikossa ja 24 tunnin kuluessa) voidaan poiketa. Tällainen este voi olla esimerkiksi oma tai perheenjäsenen sairastuminen.

Tauoista esimerkiksi matkojen takia voidaan sopia molemminpuolin.

Tämä kurssi on hyvin henkilökohtainen tapa toimia. Sekä kouluttajalta että kurssilaiselta odotetaan toisia kunnioittavaa käytöstä. Varsinkin foorumilla tämän seikan tärkeys korostuu. Foorumilla ihmiset ovat herkkien ja vaikeiden asioiden kanssa avoimia, ja sen vuoksi tavallista haavoittuvampia. Sen vuoksi kouluttajalla on harkintansa mukaan vaikeassa tilanteessa oikeus lopettaa kurssilaisen kurssi kesken, esimerkiksi juuri kurssilaisen epäsopivan käytöksen takia. Tällöin vastaava summa kurssin hinnasta palautetaan kurssilaiselle. Summa lasketaan sen mukaan, kuinka paljon aikaa kurssin aloittamisesta on kulunut.
* pakolliset
Email Marketing Powered by Mailchimp